7.6.2010

Miksi et ole käynyt Mediamajassa?

Kysely on päättynyt ja tässä tulokset:

Se on liian kaukana 50 %
En ole ehtinyt, aion kyllä tulla joku päivä 37 %
Aukioloajat ovat huonot 25 %
Ei ole mitään järkevää syytä 12 %

Kahdeksan ihmistä vastasi kyselyyn. Suurin osa näytti olevan sitä mieltä, että Mediamaja on ihan kiinnostava paikka, mutta se on joko liian kaukana tai ei ole vielä ehtinyt käymään. Kahden mielestä aukioloajat ovat huonot. Tämä on mielenkiintoista, sillä muokkaamme kyllä aukioloaikoja, jos tarve ja henkilöstöresurssit sen vain sallivat.

Kahdeksan vastaajaa on aika vähän, jos ajattelee niitä potentiaalisia massoja, jotka jossain vaiheessa alkavat kolkutella Mediamajan ovella ;) Kyllä meillä jo nyt käy porukkaa, kuten kuva osoittaa tältä päivältä.

4 kommenttia:

 1. eiks siel ollu vaihtoehtoa "henkilökunnan henki haisee" ? t:entinen harjottelija

  VastaaPoista
 2. noista aukioloajoista se vain että kolmen kahdesta eteenpäinhän sitä kannattaa vasta auki pitää, sitä aikaisemmin ollaan koulussa. tai pitäisi olla.

  VastaaPoista
 3. Kiitos palautteesta. Asiakkaiden aloitteet otetaan huomioon ja toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

  VastaaPoista
 4. Eihän tästä koko paikasta edes mitään tiedä. Mäkin oon just sillei, et haluisin kyl jotain kivaa tekemistä ja kavereita, mut en mä edes tiedä mikä paikka toi on tai mitä siel tehdään yms. Järjestäkää joku kirjoituskurssi niin tuun. Tai käsityö kurssi ihan suomessa syntyneille. Tai miksei myös suomalaiset voi tulla sinne keskiviikon kurssille? Ja minkä ikäisille noi mitkäkin on tarkoitettu? Tai joku ilmaisutaidon kurssi tai jotain muuta kivaa. :D

  VastaaPoista