Info


Mediamaja sijaitsee Kouvolan pääkirjaston alakerrassa,
Salpausselänkatu 33, 45100 Kouvola

Avoinna
Ma klo 12-18
Ti klo 12-18
Ke klo 12-18
To klo 12-18
Pe klo 10-16

Yhteystiedot:
Tuomo Mannonen
020 615 1333
tuomo.mannonen@kouvola.fi


Osallistu ja vaikuta
Mediamajassa järjestetään tapahtumia konserteista peli-iltoihin. Seiniä koristavat parin kuukauden välein vaihtuvat näyttelyt. Jos sinulla on idea tapahtumasta tai haluat järjestää näyttelyn töillesi, ota yhteyttä.

Kuvaa ja editoi
Toteuta visiosi ja lainaa viikonlopuksi videokamera. Mediamajassa voit editoida Full HD-videomateriaalia Adobe Premiere Pro CC 2018  - tai Final Cut Studio-ohjelmilla sekä käyttää Photoshoppia CC 2018:sta kuvankäsittelyyn.

Äänitä ja tuota
Nauhoita bändisi demo tai sylje riimit raidoille Mediamajan studiossa. Tee taustat ja paukuta biitit Cubase 5- tai Reason 4-ohjelmilla. Molempia ohjelmia voit käyttää sekä PC- että Mac-ympäristössä. Käytössäsi on myös Roland TD-11 -sähkörummut, midikoskettimisto, basso, akustinen kitara, sekä sähkökitara efektipedaaleineen. Jos laitteet ja ohjelmat eivät ole ennestään tuttuja, autamme sinut alkuun ja neuvomme aina tarvittaessa.

Pelaa ja relaa
Pelaa Xbox360:tä, Playstation 2-4:ää tai jos olet kiinnostunut retropeleistä, meiltä löytyy Sega, Sega Megadrive, kabittinen Nintendo ja tietysti Commandore 128. Jos videopelit ei nappaa, niin istu alas ja pelaa kaverisi kanssa lautapelejä tai lysähdä Fatboy-säkkituoliin ja ota vaan iisisti. Voit myös surffailla netissä ja tutustua uusiin ihmisiin.


  

Kaikki Mediamajan palvelut ja tapahtumat ovat ilmaisia!