Ohjelmat ja laitteet


Asiakkaiden käytössä on kaksi kannettavaa tietokonetta, joissa molemmissa on Adobe Premiere CC 2018 videoeditointi- ja Adobe Photoshop -kuvankäsittelyohjelmat. Ohjelmien käyttöön saa opastusta henkilökunnalta.

Lisäksi Mediamajassa voit käyttää Adobe Creative Suite 4 Production Premium -ohjelmistopakettia. Adobe ohjelmilla voi käsitellä kuvaa, videoita ja ääntä sekä luoda animaatioita. Paketti sisältää seuraavat ohjelmat:

Adobe Photoshop CS4 Extended
Adobe Illustrator CS4
Adobe Flash CS4 Professional
Adobe After Effects CS4
Adobe Premiere Pro CS4
Adobe Soundbooth CS4
Adobe OnLocation CS4
Adobe Encore CS4


Parilla koneella on myös Animator HD stop-motion animaatioden tekoon, samaan aikaan on mahdollista tehdä kahta animaatiota (2 konetta + 2 kameraa).

Mediamajan studiossa on Mac Pro työasema, jossa on seuraavat ohjelmat:
Steinberg Cubase 5
Propellerhead Reason
Final Cut Studio 2
Adobe PhotoshopCS4


Musiikin soittaminen onnistuu myös oikeilla soittimilla: käytössä on Roland TD-11 -sähkörummut, Hagströmin sähkökitara ja sähköbasso, Ibanezin akustinen kitara ja MIDI-koskettimisto.

Käytössä on myös kaksi videokameraa (Canon Legria FS200 ja HF200) sekä digitaalinen järjestelmäkamera (Canon 550D), joita voimme harkinnan mukaan lainata asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.


Mediamajassa on monta perinteistä lautapeliä sekä Nintendo Wii, Playstation 2-4, XBOX360, Sega Mastersystem, Sega Megadrive ja NES joihin löytyy useita pelejä. Lista peleistä

Tapahtumia, pelaamista ja videoesityksiä varten Mediamajassa on liikuteltava äänentoistolaitteisto.