5.11.2012

Pelipäivä 10.11.2012

Kansallista pelipäivää vietetään Kouvolan pääkirjastossa 10.11.2012 klo 10 - 16. Pelimahdollisuuksia löytyy laidasta laitaan. Tule mukaan tutustumaan ja kokeilemaan, mistä pelaamisessa nykyään on kyse!

Mediamajassa ja auditoriossa pääset pelaamaan konsoleilla isolta screeniltä muita vastaan. Ryhmätyöhuoneessa varttuneemmat pääsevät kokeilemaan Assassin’s Creed 3- peliä, maineikkaan sarjan uusinta osaa. Historiallisiin maisemiin sijoittuva salamurhapeli on ikärajaltaan K18, joten varauduthan todistamaan ikäsi!

Jos digitaaliset pelit eivät innosta, tarjoamme myös lautapelejä shakista Menolippuun ja Afrikan tähdestä Bezzerwizzeriin. Tule kavereiden kanssa tai koko porukka paikan päältä! Yläkerrassa on myös mahdollisuus tutustua miniatyyripeleihin sekä pelaamisen että maalaamisen merkeissä.

Mediamajassa voit osallistua myös pohjoismaisten kirjastojen yhteiseen Centipede-selainpeliturnaukseen. Palkinnot ovat hulppeat – Pohjoismaiden parhaalle on luvassa iPad2. Kouvolan kirjasto palkitsee myös parhaat paikalliset.

Kouvolan seudun ammattiopisto ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulu esittelevät Mediamajassa pelialan koulutusohjelmiaan. Myös kymenlaaksolaiset pelifirmat Aptual, Liquid Flower Games, Triple Sec Entertainment ja Karkia Solutions esittelevät toimintaansa ja tuotantoaan.

Lisäksi Pelipäivässä on tarjolla tietoa ja valistusta pelien hyödyistä ja haitoista, ikärajoista ja pelaamisesta harrastuksena. Tule testaamaan myös oma tietämyksesi – oikein vastanneille luvassa arvonta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti